Marinka Bénit

Mijn naam is Marinka en ik ben 33 jaar. Ruim 12 jaar samen, waarvan 10 jaar getrouwd met Peter en wij hebben 4 kinderen. Aaron(7), Abel(5), Anna(4) en Noa(2). Begint dus niet met een A, niet mijn idee…

Aaron heeft een verstandelijke beperking en heeft hierbij eigenlijk constante begeleiding en aansturing nodig. Dat is soms een hele uitdaging.

Wat ik leuk vind om te doen is iets anders dan waar ik tijd voor heb, maar mijn passies zijn bakken, koken, koffie drinken, zingen, wellnessen als dat een werkwoord is, wijntjes drinken en leuke dingen doen.

Ik werk ruim 12 jaar in het AMC als verpleegkundige op het Neurocentrum. Al een tijd niet meer aan bed, maar dat is een lang verhaal. Wij zijn Christen en doen verschillende taken binnen de gemeente. Daarnaast zijn wij graag op stap met de kinderen en doen wij geregeld spontane uitjes.

Er valt hier altijd genoeg te beleven en ik wil mijn ervaring en belevingen graag delen. We staan er als moeders niet alleen voor en we hoeven het wiel ook niet opnieuw uit te vinden omdat er ons miljarden voor zijn gegaan. Laten we elkaar liefhebben, helpen en steunen, want de perfecte moeder? Die bestaat niet.