Weekend! En dat houdt in, een lekker drankje en hapje. Wij drinken dan graag een wijntje, doen spelletjes, filmpje kijken en dan samen of met vrienden.

Ik had een wijnkoeler opgestuurd gekregen dus die konden we mooi gebruiken.

Hij is van het merk: Coolenator. Ik mocht zelf een ontwerp uitkiezen vanaf de website.https://coolenator.com Er is ontzettend veel keuze, maar je kunt ook zelf een ontwerp maken. Hoe leuk om een gepersonaliseerd cadeau te geven of een zelfgekozen afbeelding of foto voor een eigen koeler. Je moet jezelf af en toe ook even in de watten leggen hè!

Het is goed verpakt en verbazingwekkend licht! Makkelijk mee te nemen dus.

Ik heb gekozen voor een mooi gebladerd design en in het echt net zo mooi als op de afbeelding. De onderkant is van een schuim gemaakt en die trek je eruit zodat je bij de vriezer bullet komt. De Coolenator is gemaakt van isolerend schuim onder het metaal en de combinatie van deze elementen zorgen ervoor dat je drankje wel tot 8 uur koud blijft.

En dat vind ik dus heel handig. Het is compact en past in ieder vriezer. Ik heb het koelelement er dan ook meteen in gelegd zodat we het ‘s avonds konden gebruiken. Maar hoe handig als je dit gewoon altijd in je vriezer hebt liggen, fles wijn en de koeler mee, het element erin en je hebt altijd een fles gekoelde wijn. Thuis, om mee te nemen naar je bezoek, een gezellige picknick of een romantisch avondje op het strand. Geen lekkend ijs, natte vlekken op je tafel of kleding.

Ik heb de koeler thuis gebruikt en wat ik fijn vind is dat de wijn gewoon de hele avond op tafel kan staan en toch lekker koel blijft.

Zo kun je gezellig en ongestoord je spelletje doen (valsspelers in de gaten houden), je gesprek voeren of je film afkijken zonder steeds naar je koelkast te hoeven lopen. En het staat nog gezellig ook!

Ik ben heel enthousiast en dit is een leuk cadeau voor de aankomende feestdagen. Een mooie gepersonaliseerde cooler die je natuurlijk ook voor andere flessen kunt gebruiken die je graag een avondje koel wilt houden. Ook leuk om te geven als cadeau voor een housewarming of huwelijk. Een mooie fles erin en je hebt een prachtig compleet cadeau.

Proost!

Marinka Benit Samenwerkingen

One Comment

  1. Volgens mij is dit gewoon reclame voor de ijskoeler😳
    Begrijp het niet zo goed
    Fijne maandag en liefs 💋

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.