Van de webshop ”de drie kleine haasjes” kregen wij een leuk pakketje opgestuurd.
Badspeelgoed en meer leuks waar Noa heel blij mee was!
Ze pakte een badpuzzel, Treasure Island van het merk Quuut uit. Badpuzzel
Op de site kun je nog meer variaties vinden zoals verschillende dieren, ruimte figuren maar ook een leuke set met een vuurtoren en de reddingsbrigade.

Unboxing

Noa vond het leuk om het pakketje open te maken en ik hou ervan als er aan het inpakken ook aandacht is geschonken, dat voelt dan toch net even wat specialer. Nou, dat was het! En omdat het Sinterklaastijd is, zat er ook nog een zakje pepernoten bij. Wat een feest.

De kinderen gaan hier graag in bad met badspeelgoed.
Toen ze van de week helemaal nat en koud terug uit school kwamen heb ik een lekker warm bad aangezet. Natuurlijk konden ze meteen de nieuwe badpuzzel proberen!

Het materiaal

Het badspeelgoed is BPA vrij en is recyclebaar, dat vinden wij ook belangrijk om op te letten.
Het is stevig, maar zacht materiaal waardoor het blijft drijven.
Het badspeelgoed heeft verschillende vormen die je in elkaar kunt zetten, meteen een fijne motorische handeling.

Spetter, spatter

Ik gaf de losse onderdelen en het was leuk om te zien wat de kinderen ermee deden. De losse vormen werden eerst in elkaar gezet zoals het op het plaatje staat en daar ontstond meteen een rollenspel tussen de poppetjes en de schildpad. De schatten werden gezocht door de piraten, de schildpad werd gevoerd en de palmboom mocht lekker in het zonnetje staan.

Maar dit is niet alleen leuk voor in bad, maar ook om onder de douche mee te spelen want ze kunnen het op de wand/muur plakken.

Het voelt als een warm bad

De palmboom werd op de badrand geplakt en zo ontstond er weer een nieuw spel. Daar kan ik zo van genieten, leuk om te zien wat ze bedenken. Daarom vind ik het badmomentje zo fijn, een heerlijk en ontspannend moment om naast de kinderen te zitten, als zij in bad zitten. Kletsen, luisteren, meedoen in hun fantasie spel, maar bovenal zien te voorkomen dat de badkamer 1 groot waterballet wordt…

De kinderen hebben een tijdje met het badspeelgoed gespeeld. De onderdelen werden weer uit elkaar gehaald en het eiland werd gebruikt als duikmat en de buitenring van de zon als duikring. Daar gingen de poppetjes hoor vanaf de rand, ze doken zo het water in. 

Spoel na het gebruik het badspeelgoed even grondig af en laat het volledig drogen. Doordat het geen water absorbeert, maakt het gemakkelijk schoon.

Het badspeelgoed is hier een grote hit en mocht je nog op zoek zijn naar badspeelgoed en meer leuks? Neem dan zeker een kijkje op deze leuke webshop voor onder andere: badspeeltjes, knuffels, boekjes en leuke accessoires. De cadeautjes die je besteld pakken ze gratis voor je in, hoe leuk is dat. En handig. Binnen 1-3 werkdagen wordt de bestelling bezorgd, je hebt dus genoeg tijd voor de feestdagen!
driekleinehaasjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.